Bitdefender antivirusna zaščita za poslovno okolje

Antivirusna zaščita je ena najpomembnejših programskih oprem, ki jih uporabniki potrebujejo v poslovnem okolju.

Virusi, ki prikrito kradejo vaše poslovne podatke so pogosti pojav v raznih spam e-mailih, ki jih uporabniki nevede odpirajo in tako lahko povzročijo vdor v vašo bazo strank, dokumentov in intelektualne lastnine. Prav tako lahko hitro postanete žrtev izsiljevalskih “crypto” virusov, ki zakriptirajo vaše podatke in zahtevajo odkupnino. Bitdefender antivirusna zaščita za poslovno okolje je napredna programska rešitev, namenjena zagotavljanju visoke ravni varnosti računalnikov in podatkov v poslovnem okolju. Je eden vodilnih ponudnikov varnostne programske opreme in je znan po svoji učinkovitosti pri odkrivanju in preprečevanju različnih vrst groženj, vključno z zlonamerno programsko opremo, virusi, ransomwareom, trojanskimi konji in drugimi. Bitdefender antivirusna zaščita za poslovno okolje, imenovana Bitdefender GravityZone Business Security , ponuja napredno varnostno arhitekturo, ki združuje večplastne varnostne mehanizme za celovito zaščito. Ta rešitev omogoča upravljanje in nadzor varnosti na več napravah v omrežju, vključno z računalniki, strežniki in mobilnimi napravami. GravityZone Business Security velja za ena najboljših in najbolj priznanih antivirusnih zaščit kar jih trenutno obstaja na trgu. Je izjemno učinkovita pri rabi sistemskih resursov, tako, da delovne postaje ne upočasnuje.

Glavne lastnosti Bitdefender GravityZone Business Security:

  • Več plastna zaščita naslednje generacije, ki konsistentno ponuja “best-in-class” zaščito in odstranjevanje nevarnosti.
  • Uporablja tako imenovani machine learning ter napredne tehnike preprečevanja “exploit-ov”
  • Najboljše delovanje in zaščita po mnenju neodvisnih testiranj v industriji
  • Proaktivna krepitev in analiza tveganja za zmanjševanje obsega napada
  • Varovanje na podlagi omrežja, da zaustavi napade, ki ciljajo na izkoriščanje lukenj v omrežju

Zakaj izbrati Bitdefender in ne antivirusne zaščite ostalih proizvajalcev?

Bitdefender GravityZone Business Security uporablja napredne tehnike tako imenovanega machine learning-a, ki se samodejno uči na podlagi algoritmov, ki predvidijo in zblokirajo napad. Algoritmi temeljijo na podlagi podatkov pridobljenih iz 500 miljonov naprav po vsem svetu. To dramatično izboljša efektivnost zaščite proti virusom in izmanjša možnosti napačnih zaznav. Anti-phishing in Web security filtering omogočata filtracijo prihajajočih internetnih podatkov v realnem času, da preprečita prenos malware-a in virusov na delovno postajo ter avtomatično zblokirata phishing spletne strani. Bitdefender se lahko pohvali z največjim varnostnim oblakom, kjer njihovo omrežje izvede 11 miljard pregledov na dan, brez, da bi upočasnilo delovanje pri končnih uporabnikih. Antivirusna zaščita Bitdefender je na voljo v obliki mesečnih (MSP) ter letnih licenc. Bitdefender antivirusna zaščita za poslovno okolje zagotavlja visoko raven varnosti in zaupanja vredno zaščito pred številnimi grožnjami, s čimer pomaga podjetjem ohraniti integriteto svojih podatkov in zaščititi svoje poslovanje pred morebitnimi napadi.

Delite objavo:

Zadnje objave

Je uvedba Disaster Recovery Plana (DRP) res finančno zahtevna?

Kako NIS 2 spreminja kibernetsko varnost za hotelirje?

Razumevanje izsiljevalskih napadov: izzivi in tveganja za podjetja