Zunanji IT

Vaša IT rešitev na klik. Na razpolago 24/7.

Nudimo celovite storitve IT “outsourcinga” in podporo internim IT oddelkom, ki želijo prenesti določene naloge na zunanje izvajalce.

Našim naročnikom pomagamo izboljšati poslovne procese, operativno učinkovitost ter doseči konkurenčno prednost. Hkrati se trudimo zadovoljiti poslovne potrebe ob zagotavljanju visoke ravni varnosti podatkov in stabilnosti informacijskih sistemov. 

Prav tako aktivno sodelujemo pri razvoju sistemov, ki prispevajo k večji učinkovitosti vašega podjetja.

Osredotočite se na rast in razvoj svojega poslovanja.

Zunanje izvajanje IT storitev presega zgolj izvajanje nalog – predstavlja tudi prilagodljiv način sodelovanja, ki se v celoti prilagaja zahtevam in pričakovanjem naročnika.

Naša izkušena ekipa strokovnjakov vam je na voljo v optimalnih časovnih okvirih, vedno, kadar jo potrebujete. To vam omogoča, da vaš IT izziv reši strokovnjak, vi pa se lahko popolnoma posvetite svoji osnovni poslovni dejavnosti.

Ob prilagodljivosti, strokovnosti in visoki varnosti ter stabilnosti, je zunanji IT tudi popolnoma transparenten in v naprej predvidljiv mesečni strošek.

Za večino podjetij je »hišni« oz. interni IT specialist razkošje, ki si ga pravzaprav ne morejo privoščiti, oziroma je velikokrat popolnoma nepotreben in stroškovno povsem neučinkovit.

Odločitev za zunanji IT zmanjša stroške in jih strne v fiksno mesečno plačilo. Vsakomesečno natančno poročilo dela, naročniku omogoča enostavno razporeditev finančnih sredstev ter njihovo olajšano planiranje.

Ste pripravljeni na naslednji korak v izboljšanju vašega IT okolja?

Kontaktirajte nas!

Podrobno bomo preučili vaše potrebe in vam pomagali izboljšati vaše poslovanje s prilagojenimi IT rešitvami. Brezplačno in brez obveznosti. Izpolnite obrazec še danes!