Sistemski varnostni pregled stanja IT okolja

Nujen prvi korak pri zagotavljanju visoke informacijske varnosti podjetja.

Kako varen je resnično vaš informacijski sistem?

Kdaj ste se nazadnje odločili temeljito pregledati stanje vaše informacijsko-komunikacijsko tehnologije in posledično vseh procesov v podjetju na katere neposredno vpliva? 

Imate pred sabo res vse razpoložljive podatke o vseh ključnih segmentih delovanja podjetja, poznate tveganja katerim ste izpostavljeni in pripravljeno strategijo, ki bo dolgoročno odgovorila na vse morebitne izzive?

61%

ljudi uporablja isto geslo v več uporabniških računih.
Ste tudi vi med njimi?

BREZPLAČEN
Sistemski varnostni pregled vašega IT okolja

* V vrednosti do 3.000EUR

 • Ne čakajte, da se težave v informacijski tehnologiji spremenijo v nočno moro za vaše podjetje. Izkoristite našo ekskluzivno BREZPLAČNO ponudbo za sistemski varnostni pregled v vrednosti do 3.000 EUR!
 • Vse do 30.05.2024 vam nudimo edinstveno priložnost, da ugotovite ranljivosti in izboljšate varnost vašega IT okolja, brezplačno!
 • Ta ponudba je prvenstveno usmerjena v podjetja velikosti med 50 in 200 zaposlenimi in/ali vsa, ki so podvržena prihajajoči evropski direktivi NIS2!
 • Za omejen čas vam ponujamo:
  – Celovit sistemski varnostni pregled
  – Identifikacijo morebitnih varnostnih ranljivosti
  – Obsežno poročilo o stanju vašega IT okolja
  – Strokovno svetovanje in priporočila za izboljšave.
 • Ne zamudite te priložnosti! Kliknite spodnji gumb in oddajte svoje kontaktne podatke  ⬇️

Kaj je sistemski varnostni pregled stanja IT okolja?

Za začetek je potrebno ugotoviti “pri čem smo”, to pa lahko storimo z opravljenim Sistemskim varnostnim pregledom IT okolja.

Gre za izpopolnjeno in učinkovito metodo za odkrivanje morebitnih vrzeli v vašem IT okolju, ki jih je potrebno izboljšati. Omogoča vam takojšen, natančen in neizpodbiten vpogled v trenutno stanje vašega IT okolja.

Na podlagi strokovne analize tako pridobljenih rezultatov, pa se lažje in bolj suvereno odločimo, katere so naslednje aktivnosti in potrebne naložbe v IT.

Kakšne so koristi opravljanja Sistemskega varnostnega pregleda?

Z opravljanjenim sistemskim varnostnim pregledom močno zmanjšamo tveganja pred potencialno visokimi stroški in težavami.

Hkrati postavimo izhodišča za oblikovanje celostnih rešitev v sklopu dolgoročne strategije, saj  pregled omogoči:

✅ Identifikacijo varnostnih ranljivosti

✅ Izboljšanje varnostnih postopkov

✅ Zaščito podatkov in ohranjanje zaupanja strank

✅ Identifikacijo varnostnih pomanjkljivosti programske opreme

✅ Ugotavljanje trenutnega stanja vseh IP naprav v omrežju

✅ Vpogled v “security score” celotnega IKT sistema

✅ Pridobitev osnove za spremembo trenutnih varnostnih nastavitev

Ne prepustite vaše informacijske varnosti naključju, ampak strokovnjakom podjetja Inovis IT.

Študije primerov

Odkrijte resnične zgodbe podjetij, ki so s pomočjo naših izkušenj in inovacij transformirali svoje poslovanje. Spoznajte, kako so se soočili s izzivi in dosegli uspeh ter najdite navdih za lastne podvige.

Zakaj opravljati sistemski varnostni pregled z Inovis IT?

strokovnost

Smo ekipa strokovnjakov z izkušnjami in znanjem na področju informacijske varnosti, prav tako pa smo člani ISACA, kar dokazuje, da sledimo le najvišjim standardom stroke.

izkušnje & znanje

Imamo bogate več kot 20 letne izkušnje, ki nam omogočajo celovit in sistematičen pristop k obravnavi tudi najtežjih IT izzivov.

individualna obravnava

Verjamemo , da je osebni pristop ključ do uspešnega sodelovanja, zato vas kot stranko obravnavamo individualno, temu primerno pa prilagodimo tudi rešitve za vaše probleme.

Ekskluzivna ponudba v vrednosti do 3.000 EUR!

Brezplačen sistemski varnostni pregled za vaše podjetje.

Ta ponudba je namenjena vsem podjetjem velikosti med 50 in 200 zaposlenimi. Da s pregledom ugotovite vse ranljivosti in zagotovite izhodišča za vrhunsko varnost vašega IT okolja, brezplačno!

Ne zamudite te izjemne priložnosti do 30.05.2024. Izpolnite podatke v obrazcu in kliknite spodnji gumb za pridobitev BREZPLAČNEGA sistemskega varnostnega pregleda še danes.