O nas

V IT svetu smo vaša digitalna rešitev.

O podjetju

Smo sodobno orientirano, visokotehnološko podjetje s poznavanjem širokega spektra informacijske tehnologije.

V gospodarstvu se uvrščamo med zaupanja vredna podjetja, saj imamo specializirana znanja in izkušnje, ki so posledica dolgoletnih poslovnih partnerstev.

Odlikuje nas ekipa, ki se redno udeležuje izobraževanj, kar potrjujejo mnogi pridobljeni certifikati in uspešno izpeljane rešitve, s katerimi so naši naročniki pri svojem delu še bolj uspešni in neodvisni od sprememb na tehnično-tehnološkem področju.

K izzivom pristopamo proaktivno, saj se zavedamo, da je vaš čas pomemben. Pri delu uporabljamo le najnovejše IT tehnologije, katere usmerjamo v vašo korist in vam s tem omogočimo učinkovito, fleksibilno in konkurenčno poslovanje. Hkrati vas s tem obvarujemo pred številnimi neželenimi težavami in posledično visokimi stroški.

Posvetite se svojemu poslu, skrb za IKT (informacijsko-komunikacijsko tehnologijo) pa prepustite strokovnjakom Inovis IT.

Nudimo inovativne IT storitve, katere popolnoma prilagodimo vašim potrebam in željam

Vrednote

  • Osebni pristop je naša ključna sestavina za izjemnost. Vsak projekt, na katerega se podamo je skrbno oblikovan, da zadovolji in preseže individualne potrebe naših cenjenih naročnikov. Z vso pozornostjo prisluhnemo, razumemo in oblikujemo rešitve, ki so povsem prilagojene edinstvenim ciljem. 
 
  • Inovativnost je naše gorivo za ustvarjanje presežkov. Vztrajno raziskujemo nove pristope, tehnologije in trende, z namenom, da presežemo meje in ustvarimo edinstvene rešitve za vsak izziv, s katerim se soočamo. Naša strast za inovacije nas žene naprej in postavlja med vodilne v industriji. 
 
  • Zanesljivost je temeljni gradnik za vzpostavitev trdnih in dolgoročnih odnosov. Zavedamo se, da je zaupanje univerzalna valuta poslovnega sveta. Zavezanost h kakovosti in doslednosti je zapisana v naš DNK.  Zanesljivost za nas ni le obljuba, temveč zagotovilo, da bomo vedno stali za svojimi besedami in zagotavljali izjemne rezultate.
 

Ko s svojo strastjo in strokovnostjo združimo še osebni pristop, inovativnost ter zanesljivost, ustvarimo izjemno izkušnjo, ki presega pričakovanja.

Vabimo vas, da se pridružite naši odločni poti, kjer združujemo inovacije s trdnimi temelji zanesljivosti. Skupaj bomo premagali ovire na poti, dosegli nove vrhove ter ustvarili izjemne poslovne uspehe.

Izkušnje & znanje

15+ let izkušenj na področju informacijske tehnologije in informacijske varnosti.

Inovativnost

Z inovativnimi pristopi in idejami pomagamo presegati pričakovanja in dosegati nove mejnike.

Zanesljivost

Upoštevamo dogovore in potrebe poslovnih partnerjev.

Strokovnost

Vse storitve so opravljene strokovno, hitro in učinkovito.

Prilagodljivost

IT storitve popolnoma prilagodimo potrebam in željam poslovnih partnerjev.

Stroškovna učinkovitost

Skrbimo za optimizacijo stroškov namenjenih delovanju IT okolja poslovnih partnerjev.