Certifikat CEH

Naše podjetje vedno stremi k zagotavljanju najvišje ravni kibernetske varnosti, zato smo še posebej ponosni, da se lahko pohvalimo z izjemno predanimi in visoko usposobljenimi strokovnjaki s certifikatom CEH (Certified Ethical Hacker).

CEH certifikat predstavlja zlati standard za etično hekanje in kibernetsko varnost, podeljen pa je s strani Mednarodnega sveta za e-poslovanje (EC-Council).

Certifikat zajema različna ključna področja, vključno s skeniranjem omrežij, hekanjem sistemov, varnostjo spletnih aplikacij in kriptografijo, hkrati pa tudi potrjuje strokovnost in veščine za odkrivanje ranljivosti in zaščito računalniških sistemov ter omrežij.

Kdo so posamezniki s CEH certifikatom?

Gre za etične hekerje ali bele klobučarje – strokovnjake za kibernetsko varnost, ki uporabljajo svoje znanje in spretnosti za odkrivanje ranljivosti v računalniških sistemih in omrežjih. Njihova naloga ni zloraba teh ranljivosti, temveč izvajanje pooblaščenih hekerskih aktivnosti za oceno varnostne politike organizacije ter pomoč pri zaščiti pred morebitnimi kibernetskimi grožnjami.

Pomembno je, da se podjetja danes aktivno borijo za dobro kibernetsko odpornost in zaščito proti kibernetskim grožnjam, zato ponosno poudarjamo vlogo naših etičnih hekerjev in njihovo neprecenljivo vlogo pri varovanju digitalnih okolij.

Ko gre za vprašanje varnosti v kibernetskem svetu, nikoli ne razmišljajte predolgo in se ob dvomih obrnite na strokovnjake. Za vas smo na voljo vsak dan v letu na info@inovis.si in 059070105.

Delite objavo:

Zadnje objave

CIO, CISO, IT manager: 4-stopenjski pristop k načrtovanju in zaščiti najpomembnejših sredstev za delovanje podjetja

ISACA: Dve tretjini organizacij ne obravnava tveganj AI

Uvedba Disaster Recovery Plana (DRP) res finančno zahtevna?